Krudtuglen

Krudtuglen er en skytteforening hjemmehørende på Frederiksberg, men åben for alle aktive pistolskytter i København og omegn.

Vi holder til på indendørs banerne i Kedel Hallen Frederiksberg og udendørs på Kalvebod Skyttecenter, hvornår kan du se i kalenderen.

Krudtuglen har egne våben som medlemmerne kan låne, samt nogle gode baneanlæg.

Vi prøver at skabe rammer hvor der både er plads til hygge og sjov, samtidig med at medlemmerne får en seriøs og målrettet skydetræning til dem som ønsker det.

Hvilke discipliner skyder vi?
Som hovedregel skyder vi de discipliner som egner sig til grovkaliber pistol eller revolver. Det vil f.eks sige Tjenestepistol, Kombipistol, 15 og 25 meter grovpistol, IPSC, Falling Targets, Bowling Pins m.m. Men udover pistolskydning træner vi også riffelskydning i Kombiriffel.

Vi kan godt lide discipliner hvor både hastigheden og præcisionen spiller ind, så man får en afvekslende oplevelse. En del af disciplinerne indeholder mål som drejer på tid eller vælter når de rammes, hvilket øger spændingen, ligesom elektronisk tidstagning gør det let at måle sine fremskridt fra gang til gang.
Læs mere detaljerede beskrivelse af disciplinerne i menuen til venstre i afsnittet “Om skydning”.
Læs evt. mere om på www.dsf.dk eller www.skytteinfo.dk


Hvilke våben skyder vi med?
De fleste af vores medlemmer dyrker pistolskydning med enten 9mm pistol eller .38 (.357) revolver. En del bruger også cal.22 (salonriffel) pistol til grundtræning. Klubben råder både over forskellige .22 pistoler, .38 revolvere samt 9mm pistoler som kan lånes af alle medlemmer. Derudover har klubben flere langdistance rifler i 6,5×55 og cal .308(7.65×51) til træning af Kombiriffel disciplinen som kan lånes af alle medlemmer.
Se en nærmere beskrivelse af våbentyperne i afsnittet “Discipliner“.


Hvad koster det?
Kontingentet er fra 1. Maj 2008 kr. 600,- halvårligt. Kontigentperioderne er 1. november – 30. april samt 1. maj til 31. oktober.

Dertil kommer forbrug af ammunition, hvilket kan svinge ekstremt meget. Skyder man kun en smule cal.22 kan det gøres for 50 kroner om ugen, men er man meget aktiv med en 9mm pistol, kan man godt bruge 250-500 kroner om ugen.

Hvad tilbyder Krudtuglen?
Krudtuglen er en meget fleksibel klub med mange muligheder.
Du kan altid regne med:

  • Faste klubdage i følge aktivitetskalenderE
  • Afvekslende skydning fra gang til gang
  • Dygtige klubkammerater som altid er klar til at hjælpe
  • Hjælp og støtte hvis du vil til turneringer og konkurrencer
  • Gode træningsfaciliteter på avancerede baneanlæg
    Hyggeligt socialt samvær i afslappede rammer

Hvor betaler jeg kontingent?
Kontingentet er fra 1. Maj 2008 kr. 600,- halvårligt. Kontingentperioderne er 1. november – 30. april samt 1. maj til 31. oktober.
Det er lettest og billigst via netbank. Du kan overføre pengene til vores bankkonto som har RegNr: 5336 kontonr: 0512156. HUSK at påføre dit medlemsnummer først i betalingsteksten.

Hvad er foreningens “numre”?
Vort CVR-nummer er 31462487, vort SKV-nummer 161 og vort DDS-nummer er 13.400.