Gruppearrangement

***************************************

Bemærk at vi kan have en svartid på arrangementer på ca. 8 dage og at vi har en leveringstid på 4-6 uger. Vi har ikke mulighed for at levere arrangementer med kortere varsel end nævnte 4-6 uger.

***************************************

Skydning med pistol for grupper

Hvis du er ved at lave et arrangement for firmaet, skolen, klubben eller en polterabend kan pistolskydning være en mindeværdig aktivitet. Krudtuglen arrangerer skydning med grovkaliber pistoler og revolvere af samme slags som bruges af militær og politi verden over. Skydningen foregår eksempelvis med 9mm Glock 17DK, Glock 34, CZ Shadow SP 01, H&K SD 9, Grand Power K 100 pistoler, eller Smith & Wesson revolvere i .357 Magnum.

Disse våben er de kraftigste håndvåben som civile må skyde med i Danmark, og er en langt større og mere imponerende oplevelse end den man får med salonriffel eller kaliber .22 pistol som er det der tilbydes langt de fleste andre steder. Der vil dog altid være mulighed for også at skyde med .22 pistoler hvis man skulle have lyst.

Program for pistolskydning

Programmet varer ca 2 til 2,5 time og vil normalt indeholder:

  • Velkomst og introduktion til skydning
  • Grundig gennemgang af våbenbetjening og sikkerhedsregler
  • Præcisionsskydning
  • Konkurrence deltagerne imellem
  • Røverhistorier efter behov.

Som noget nyt udbyder Krudtuglen tilsvarende arrangementer med historiske våben, hvor der eksempelvis skydes med våben som russisk Mosin-Nagant, tysk Mauser K98k/Vz24 og dansk M1889 som alle tjente som standardgeværer under anden verdenskrig. Her kan der, udover røverhistorier om de forskellige våben, suppleres med foredrag om eksempelvis den tyske invasion af Danmark 1940, hvor bl.a. det danske og tyske gevær krydsede bayonetter.

Alkoholfrie drikkevarer må gerne medbringes, på stedet kan der i skyttecenterets almindelige åbningstid købes kaffe og sodavand.

Særlige ønsker

Har i nogle særlige ønsker til et arrangement ser vi gerne på det og ser om vi kan tilpasse et arrangement specielt til jer. Vi er meget fleksible og vil meget gerne gøre alt for at jeres dag bliver noget specielt. Prisen på arrangementet vil afhænge af jeres ønsker.

Forudsætninger

Der er ikke mange forudsætninger for at kunne deltage i et pistolskydningsarrangement hos Krudtuglen. Dog kræver vi at:

  • alle deltagere er pinligt ædru før og under skydningen
  • alle er opmærksomme på instruktioner fra instruktørerne og følger disse

Priser

Normalprisen er kr. 475,00 pr. person – min. 6 personer kr. 2850,00 er i færre bliver det stadig kr. 2850,00. På hverdage er der et tillæg på kr. 75,00 pr. person. Normalt vil et arrangement med pistolskydning kunne klare max. 15 personer. Er i flere, vil i blive delt på flere hold. Priserne er inklusive alt, og der kommer ikke ekstra udgifter til ammunition eller andet – selv parkeringen er gratis på skyttecenteret. Prisen for de historiske arrangementer ligger noget højere – kontakt os venligst for pris.

Betalingen sker ved arrangementets start, eller ved forudbetaling til foreningens konto. Vi modtager ikke Dankort, andre kreditkort eller checks.

Sikkerhed

Hos Krudtuglen er sikkerheden den absolut største og første prioritet. Hver skytte er under skydningen konstant mandsopdækket af en instruktør, og der vil som oftest også være en instruktør til at svare på spørgsmål fra dem som ikke skyder. Dette betyder at du altid vil blive bragt roligt og sikkert gennem en skydning, også selvom du kommer i tvivl om noget undervejs.

Praktisk

Som udgangspunkt foregår pistolskydningen udendørs. Er vejret meget dårligt, er der mulighed for at stå inde og skyde, men udendørs er bedst. Desuden er skydningen stillestående. Tag derfor tøj på, som er varmere end du ellers ville klæde dig til dagens vejr – inklusive fodtøjet. Vores gæster bliver ofte overrasket over HVOR fodkoldt der er på banen.

Arrangementet er uden kaffe eller lign. Ønsker i slik eller madvarer, skal i selv medbringe dette. I weekenden kan der købes kaffe, vand og chokolade på centeret.

Tidspunkter

Gruppearrangementer med pistolskydning afvikles hovedsageligt lørdage og søndage omkring frokosttid. I særlige tilfælde kan et gruppearrangement muligvis afvikles på en hverdag, men weekender er langt lettere.

Hvor skyder vi

Vores arrangementer med pistolskydning i København afholdes normalt på Københavns Skyttecenter, Selinevej 5 -2300, som er en udendørs bane hvor der er mulighed for at skyde under overdækkede forhold på 25 meter hvis det regner.

Alternativt kan vi arrangerer skydninger for hold på max. 10 personer på vores indendørsbane der ligger i Kedelhallen Nylandsvej 75A – 2000 F.

Kontakt

Har dette din interesse, kontakt da venligst Krudtuglen. Vi skal dog gøre opmærksom på, at det typisk tager mellem 3 og 4 uger at stable et arrangement på benene, da der skal findes instruktører og bookes baner.